Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris klaar voor Marvel-festival Summer of Super Heroes

08-06-2018, 20:41 uur | Reacties

Disneyland Paris maakt zich op voor een groot evenement met de superhelden van Marvel. Vanaf aanstaande zondag staat het Walt Disney Studios Park in het teken van Marvel-festival Summer of Super Heroes. Daarvoor heeft themagebied Production Courtyard een metamorfose ondergaan.

Zo kreeg de gevel van het Studio Theater - waar in het verleden theatershow CinéMagique te zien was - een opknapbeurt in de stijl van Marvel. Verder kwamen er metershoge standbeelden van Iron Man, de Hulk en Black Panther. Ook werd er een nieuw podium gebouwd tussen Stitch Live! en het theater.

ZIE OOK: Disneyland Paris onthult details over spectaculaire nieuwe Marvel-show

Production Courtyard is het toneel van drie nieuwe shows: Marvel: Super Heroes United, Stark Expo presents: Energy for Tomorrow! en Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off. De Stark Expo-show wordt opgevoerd op het podium voor The Twilight Zone Tower of Terror. Er zijn voorstellingen in het Frans en in het Engels.

Daarnaast kunnen bezoekers op de foto met Captain America. Marvel Summer of Super Heroes loopt tot en met zondag 30 september. Zaterdagavond krijgen journalisten alvast een voorproefje.ZIE OOK: Disneyland Paris presenteert Marvel-festival Summer of Super Heroes

Reacties
Bijdrage