Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Nieuwe interactieve fotostudio in Disneyland Paris

10-06-2018, 15:15 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft een interactieve fotostudio geopend bij spookhuis Phantom Manor. Bezoekers kunnen zich daar laten vereeuwigen op de voorpagina van een fictieve krant. Die bericht over geesten die zouden ontsnappen uit het onheilspellende landhuis.

Na het poseren kunnen gasten de krant met hun beeltenis op groot formaat laten printen. "Are ghosts escaping from Phantom Manor?", luidt de kop. Op de achterzijde staan berichten met verwijzingen naar de iconische attractie.


ZIE OOK: Video: Disneyland Paris onthult plannen voor spookhuis Phantom Manor

De fotolocatie wordt Spirit Photography genoemd. Eén gepersonaliseerde krant kost 12 euro. Wie een PhotoPass heeft, betaalt 5 euro voor een print. De prijs is inclusief een kartonnen koker waarin de krant bewaard kan worden.

Phantom Manor is sinds januari gesloten voor een grote verbouwing. Die duurt waarschijnlijk tot eind oktober. De precieze heropeningsdatum is nog niet bekend. Er worden nieuwe effecten toegevoegd en oude effecten in ere hersteld. Ook keert een bijzonder historische element terug. De gevel van de attractie is ingepakt met een groot zeil.ZIE OOK: Verborgen boodschappen bij spookhuis Disneyland Paris

Reacties