Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe interactieve fotostudio in Disneyland Paris

10-06-2018, 15.15 uur

Disneyland Paris heeft een interactieve fotostudio geopend bij spookhuis Phantom Manor. Bezoekers kunnen zich daar laten vereeuwigen op de voorpagina van een fictieve krant. Die bericht over geesten die zouden ontsnappen uit het onheilspellende landhuis.

Na het poseren kunnen gasten de krant met hun beeltenis op groot formaat laten printen. "Are ghosts escaping from Phantom Manor?", luidt de kop. Op de achterzijde staan berichten met verwijzingen naar de iconische attractie.

De fotolocatie wordt Spirit Photography genoemd. Eén gepersonaliseerde krant kost 12 euro. Wie een PhotoPass heeft, betaalt 5 euro voor een print. De prijs is inclusief een kartonnen koker waarin de krant bewaard kan worden.

Phantom Manor is sinds januari gesloten voor een grote verbouwing. Die duurt waarschijnlijk tot eind oktober. De precieze heropeningsdatum is nog niet bekend. Er worden nieuwe effecten toegevoegd en oude effecten in ere hersteld. Ook keert een bijzonder historische element terug. De gevel van de attractie is ingepakt met een groot zeil.











Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be