Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling organiseert sprookjesachtige date voor honderd singles

29-05-2018, 10.52 uur

De Efteling trakteert honderd singles op een sprookjesachtige date. Zij krijgen op zaterdag 30 juni de kans om hun droomprins of -prinses te ontmoeten in het attractiepark. Het gaat om een actie in samenwerking met datingsite Lexa.nl.

"We zien al vaak verliefde stelletjes rondlopen in de Efteling", vertelt een woordvoerster. "Zo kwamen we op het idee om nog meer toekomstige stelletjes gelukkig te maken." Volgens de voorlichtster is de Efteling gespecialiseerd in "het creëren van de perfecte sfeer".

Op 30 juni krijgen de honderd deelnemers een sprookjestour door het pretpark, waarbij ze verschillende opdrachten moeten uitvoeren om elkaar beter te leren kennen.

Aanmelden kan via Lexa.nl en de website van de Efteling. Geïnteresseerden moeten iets vertellen over hun hobby's, hun motivatie en het meest indrukwekkende moment uit hun leven. Half juni krijgen ze te horen of ze geselecteerd zijn.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be