Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Plan voor permanente kermis in Amsterdam

26-05-2018, 16.05 uur

Als het aan ondernemer Frans Stuy ligt, krijgt Amsterdam een permanente kermis waar bezoekers het hele jaar door terecht kunnen. Hij wil een vaste kermis ontwikkelen op de NDSM-werf, een evenemententerrein in Amsterdam-Noord.

Dat vertelt Stuy in De Telegraaf. Op dit moment is er voor het eerst kermis op het terrein en dat bevalt goed. Daarom heeft de kermisbaas plannen voor een vaste trekpleister.

De locatie is echter nog niet zeker. "De kermis is eenmalig", reageert Demian de Rooij, directeur van Stichting NDSM-werf. "We willen aan het eind van het jaar best kijken of we volgend jaar weer de kermis hier kunnen doen, maar we hebben een eigen programmering." In dat geval wil Stuy een andere locatie zoeken voor zijn project.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be