Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling onthult waarschuwingsbord voor bezoekers met een hond

23-05-2018, 13.30 uur

Bij de ingang van de Efteling is vandaag een speciaal waarschuwingsbord onthuld. Het bord wijst bezoekers erop dat het niet de bedoeling is om honden in de auto te laten zitten. Op het parkeerterrein van het attractiepark worden jaarlijks enkele honden aan hun lot overgelaten in een snikhete auto, terwijl er een gratis hondenkennel beschikbaar is.

Op een pilaar voor het entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen hangt nu een bord met de tekst "Op slot, hond eruit". Daaronder staat een pijl die wijst naar de hondenkennel. Het gaat om een ludieke variant op de borden met "Op slot, buit eruit", die op veel parkeerplaatsen staan.

Het bord werd geplaatst op initiatief van de Dierenbescherming. Afgelopen zomer verscheen een vergelijkbaar exemplaar bij dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen. "We hopen dat er snel meer parken zullen volgen", zei een woordvoerster toen al.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be