Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-attractie stilgelegd vanwege zonnebril

21-05-2018, 16.19 uur

Een attractie in de Efteling heeft vanmiddag een tijdlang stilgestaan om een ongebruikelijke reden. Iemand was namelijk een zonnebril verloren. Een bezoeker had de bril per ongeluk in het water laten vallen bij Fata Morgana. Toen medewerkers dat zagen, besloten ze de bootjes stil te zetten.

Drie personeelsleden hebben vervolgens met man en macht geprobeerd om het verloren voorwerp uit het water te halen. Daarvoor gebruikten ze een hark, een schepnet en een zaklamp.

Omdat alle boten aan dezelfde kabel vastzitten, stond de volledige attractie stil. De werkverlichting sprong aan. Uiteindelijk lukte het de medewerkers om de zonnebril omhoog te vissen, onder luid applaus van enkele tientallen toeschouwers in de bootjes en in de wachtrij.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be