Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Directrice Walibi Holland neemt tatoeage van Land van Ooit

19-05-2018, 14.11 uur

De directrice van Walibi Holland heeft een bijzondere nieuwe tatoeage genomen. Mascha van Till koos voor een tattoo van twee zwanen, het symbool van het failliete Brabantse kinderpretpark Het Land van Ooit. Daar werkte Van Till voordat ze bij Walibi aan de slag ging.

Op haar arm stond al een tatoeage met de letters 'HFN', een verwijzing naar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Die liet Van Till in 2012 zetten als onderdeel van een speciale actie. "Ik bood mezelf meteen als eerste kandidaat aan", zei ze toen. "En wie A zegt, moet B zeggen, ook al doet het pijn."

De directrice deelde een foto van de nieuwe aanwinst op haar Twitter-account. "Tattoo number two", schreef ze erbij. "Things to be proud of: Halloween Fright Nights, Het Land van Ooit."

Het Land van Ooit in Drunen sloot in 2007 vanwege tegenvallende bezoekersaantallen. Tegenwoordig is het terrein een vrij toegankelijk wandelpark.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be