Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland plant nieuw themagebied met achtbaan en darkride

18-05-2018, 17.57 uur

Plopsaland De Panne krijgt binnen enkele jaren een themagebied met een nieuwe achtbaan en een nieuwe darkride. In 2020 wil het Vlaamse pretpark een overdekt themadeel openen met meerdere attracties, waaronder een family coaster en een darkride.

Dat melden ingewijden aan Looopings. De uitbreiding van zo’n 10 miljoen euro komt in het teken te staan van één van de figuren van moederbedrijf Studio 100. Met de expansie wil Plopsaland het aantal winterharde attracties in het park verhogen.

Een darkride is een overdekte attractie die draait om het bekijken van scènes. In Plopsaland staat nu één darkride. Dat is de boottocht Het Bos van Plop, geopend in 2000.

Directeur Steve Van den Kerkhof kan het bericht nog niet bevestigen. "We maken binnenkort meer informatie bekend over de plannen voor ons jubileumjaar", laat hij weten in een reactie. In 2020 bestaat Plopsaland De Panne twintig jaar.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be