Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Vogelpark Avifauna

Man gaat midden in de nacht naar dierenpark: 'Om de drukte voor te zijn'

11-05-2018, 12.58 uur

De politie is afgelopen nacht uitgerukt naar Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn vanwege een verdachte bezoeker. Een man had zijn auto rond 03.00 uur geparkeerd bij het Zuid-Hollandse dierenpark. Toen agenten hem ondervroegen, vertelde hij dat hij 's ochtends graag als eerste naar binnen wilde.

"In verband met de vakantiedrukte", laat de politie weten op social media. "Daarom was hij al heel vroeg naar het park gereden." De agenten hebben het verhaal vervolgens "gecontroleerd en nagelopen". Er zou geen reden zijn geweest om aan de uitleg van de 'vroege vogel' te twijfelen. "Alles in orde."

In 2014 werden er nog zeldzame exotische vogels gestolen uit het park. Criminelen namen onder meer toekans, neushoornvogels en kaketoes mee. Vorig jaar zijn de daders veroordeeld tot celstraffen van twee tot veertien maanden.

Vogelpark Avifauna ging vanochtend om 09.00 uur open.

Meer Vogelpark Avifauna
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be