Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Levensgevaarlijk: Frans gezin stapt uit bij cheeta's in Beekse Bergen

10-05-2018, 23.46 uur

Een Frans gezin heeft voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd in Safaripark Beekse Bergen. Tijdens de autosafari in het Brabantse dierenpark stapten de bezoekers tegen de regels in uit in het verblijf van de jachtluipaarden. Ze wisten maar net op tijd te ontkomen.

Dat is te zien in een YouTube-video. "Dit ga je niet menen", zegt een geschokte Nederlandse ooggetuige. "Wat een mongool. De hele familie eruit, tussen de roofdieren. Die zijn echt niet wijs. Levensgevaarlijk, met een klein kind. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dan spoor je niet."

In eerste instantie laten de dieren het gezin met rust. Even verderop gaat het bijna fout, als de Fransen opnieuw uit de auto komen en een wandeling maken tussen de jachtluipaarden. Ze worden bijna gegrepen door een cheeta.

In 2012 raakte een jongen gewond toen hij werd aangevallen door een cheeta in het safaripark. Ook hij was uitgestapt op een plek waar dat niet mocht. Het dier beet de jongen in zijn bovenarm.Meer Beekse Bergen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be