Bobbejaanland

Schrijver van klachtenbrief Bobbejaanland legt uit waarom hij Facebook-post verwijderde

01-08-2017, 19:00 uur | Reacties

De schrijver van een veelbesproken klachtenbrief over Bobbejaanland vertelt waarom hij zijn verhaal verwijderde van Facebook. In een Facebook-post somde ene Jer Mchlsn afgelopen week op wat er volgens hem niet deugt aan het Vlaamse pretpark. Het bericht kreeg in korte tijd duizenden likes, maar inmiddels is de brief verdwenen.

De man zegt verbaasd te zijn over alle aandacht die zijn verhaal kreeg. "Mijn telefoon stond de hele dag roodgloeiend van alle meldingen", legt hij uit. Naast Looopings pikten verschillende Belgische media het bericht op. "Er ontstond naar mijn mening te veel heisa." Daarom haalde hij de tekst weer weg.

ZIE OOK: Tweeduizend likes voor klachtenbrief over Bobbejaanland: 'Stop ermee'

Het pretpark heeft hem niet benaderd. "Bobbejaanland wimpelt het blijkbaar af. Er zijn betere parken." Spijt heeft hij in ieder geval niet. "Ik sta nog steeds volledig achter mijn mening."

Bobbejaanland is vergane glorie, vindt de klager. "Het ooit o-zo mooie park is niet meer", schreef hij in de brief. "Stop ermee of maak er een pretpark van waar je paddo's bij de ingang krijgt, zodat de mensen er toch nog een beetje gelukzalig naar buiten wandelen."

Het management van Bobbejaanland kan zich niet vinden in het commentaar, liet commercieel directrice Peggy Verelst gisteren aan Looopings weten. "Natuurlijk zijn er verbeterpunten, maar het park ligt er juist heel goed bij", zei ze.

ZIE OOK: Bobbejaanland verbaasd over klachtenbrief: 'We doen heel erg ons best'

Reacties