Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Reserveren van nieuwe attractie Walibi kost geld

22-03-2017, 20.10 uur

Wie verzekerd wil zijn van een plek in de nieuwe attractie van Walibi Holland, moet 5 euro betalen. Het pretpark opent dit voorjaar de virtualreality-beleving NeuroGen, maar de capaciteit is beperkt. "Daarom raden we bezoekers aan om vooraf een plaats te reserveren via internet", meldt een woordvoerder aan Looopings.

Dat kost 5 euro per persoon, ook voor abonnementhouders. "We hebben gekozen voor virtual reality en daarbij hebben we de lage capaciteit voor lief genomen", zegt de voorlichter. "We willen niet dat mensen onnodig lang in de rij staan. Daarom hebben we dit systeem bedacht."

Het reserveren van een kaartje kan tot één dag voor je bezoek. Mochten er op de dag zelf nog plekken vrij zijn, dan kunnen bezoekers een gratis ticket afhalen bij de balie van de gastenservice.

"We hanteren het principe 'vol is vol'", aldus de woordvoerder. "Het is dus een beetje kansberekening. Het zou zonde zijn als je voor een dichte deur komt te staan."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be