Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disney Experiences

'Nederlandse' Frozen-attractie in Walt Disney World geopend

22-06-2016, 14.57 uur

Walt Disney World heeft een nieuwe attractie geopend die bedacht is door een Nederlander. Michel den Dulk ontwierp de darkride Frozen Ever After voor Disney-pretpark Epcot. Eerder werkte Den Dulk voor de Efteling en het Duitse Europa-Park.

Frozen Ever After opende gisteren voor het publiek. Tijdens een tochtje in een Vikingboot komen inzittenden langs verschillende figuren uit de gigantisch populaire animatiefilm Frozen. De bewegende poppen lijken levensecht door soepele bewegingen en gezichtsuitdrukkingen die worden gecreëerd met behulp van videoprojecties.

Den Dulk is met een team van Disney naar Noorwegen gereisd om inspiratie op te doen voor de decors. De nieuwigheid lijkt een succes: de wachttijd liep gisteren al snel op naar ruim zes uur, voor een ritje van ongeveer vijf minuten.



Meer Disney Experiences
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be