Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland daagt StukTV uit: 'Kom zes uur lang in de achtbaan zitten!'

03-05-2016, 22.27 uur

Toverland heeft een plannetje bedacht om de heren van YouTube-kanaal StukTV terug te pakken. Afgelopen week was te zien hoe de filmmakers inbraken bij het Limburgse attractiepark door onder een hek door te kruipen. Dat kan niet ongestraft blijven, vinden ze bij Toverland.

StukTV wordt door het park uitgedaagd om zes uur achter elkaar ritjes te maken in de houten achtbaan Troy. Op 4 en 5 juni gaan twaalf waaghalzen voor het goede doel 24 uur lang in de rollercoaster zitten. "Bij dezen daag ik jullie uit om ten minste zes uur lang mee te doen", zegt entertainmentmanager Tessa Maessen in een videoboodschap.

Ook wordt een minibike geveild die de kwajongens achterlieten na hun stunt. Hoewel veel kijkers het vermoeden hadden dat StukTV stiekem samenwerkte met Toverland, was het pretpark vooraf niet op de hoogte van de actie.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be