Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland vraagt fans om advies voor nieuwe plattegrond

26-11-2015, 18.37 uur

Walibi Holland is niet helemaal tevreden over de plattegrond van het pretpark. Er wordt gewerkt aan een nieuwe versie, waarvoor men de hulp van fans inroept. Het park wil van de 'experts' horen wat er verbeterd kan worden aan de huidige kaart.

Daarvoor deed Walibi een speciale oproep op een pretparkforum. Morgenmiddag mogen deskundigen langskomen op kantoor in Biddinghuizen. "Hier horen we graag je mening en verbeterpunten." Ook moeten de fans twee voorbeelden meenemen van goede plattegronden van andere parken. "We zijn natuurlijk benieuwd welke eisen jij als pretparkfan stelt aan een plattegrond."

Het afgelopen decennium veranderde de kaart van het attractiepark al veelvuldig van uiterlijk. De plattegrond die het afgelopen seizoen gebruikt werd, kon rekenen op veel kritiek vanwege het extreem minimalistische ontwerp. Bovendien was er een stomme fout in de tekening geslopen: de karretjes van de hangende achtbaan Condor stonden plotseling bovenop de rails.















Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be