Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Gigantische drukte in de Julianatoren: 'Blijf alsjeblieft thuis'

05-08-2015, 12.29 uur

De directie van de Julianatoren adviseert iedereen om vandaag niet langs te komen. Het Apeldoornse pretpark is stampvol. Wie vooraf al kaartjes heeft gekocht, kan die kosteloos omruilen of op een andere dag inleveren.

"Het is echt ontzettend druk", vertelt directeur Jeroen Buter aan Looopings. En dat is dit zomerseizoen geen uitzondering. Afgelopen vrijdag waren er zo veel bezoekers dat het attractiepark bijna gesloten moest worden. "We zaten zowat aan het absolute maximum. Er hadden geen tweehonderd mensen meer bij gepast."

In de Julianatoren passen ongeveer zevenduizend personen tegelijk. "Worden het er meer, dan moeten we echt met een rij gaan werken als een discotheek. Eén eruit, één erin. Dat wil je natuurlijk niet." De directeur zegt blij te zijn met het succes. "En dan te bedenken dat we dit jaar zelfs zijn gestopt met grote kortingsacties."

Buter heeft ICT'ers de opdracht gegeven om een digitale druktemeter te ontwikkelen voor op internet. "Niet zomaar een kalendertje met een legenda, maar een teller die rekening houdt met het aantal verkochte kaarten en de weersverwachting."

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be