Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Verkeerschaos rond Movie Park Germany: omwonenden woest

26-05-2015, 19.43 uur

Buurtbewoners van Movie Park Germany zijn laaiend. Ze eisen dat er onmiddellijk maatregelen worden genomen tegen gigantische verkeersopstoppingen rond het pretpark. De afgelopen weken stonden toegangswegen in de buurt meermaals urenlang vast.

Dat melden regionale media. De ellende begon op Hemelvaartsdag, toen er richting Movie Park vanwege een massale toeloop kilometers file stond. Grote delen van de stad Bottrop waren voor bewoners onbereikbaar. Bij wijze van test is het volledige centrum van Bottrop tijdens de Pinksterdagen afgesloten voor automobilisten van buitenaf. Ook zijn er talloze extra verkeersborden neergezet.

Lokale politici nemen daar nog geen genoegen mee. Zij willen dat de parkeercapaciteit van het attractiepark binnenkort wordt uitgebreid. Ook wordt er sinds kort geëxperimenteerd met webcams boven de snelwegen, die verkeersstromen richting Movie Park beter in de gaten moeten houden.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be