Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Let it go! Toch Disney-muziek in nieuw zwembad Slagharen

14-05-2015, 14.43 uur

Bezoekers van het nieuwe waterparadijs Aqua Mexicana in Attractiepark Slagharen wanen zich even in Disneyland. Bij een van de glijbanen kunnen waterratten ervoor kiezen om naar beneden te suizen met muziek uit de beroemde Disney-film Frozen.

Dat is opvallend, omdat directeur Wouter Dekkers bij de bouw nog expliciet zei dat er absoluut geen Disney-soundtrack gebruikt zou worden in het complex. "Ik beloof jullie, het wordt geen Disney-muziek", benadrukte hij in een interview met Looopings. Slagharen stond er de afgelopen jaren om bekend stelselmatig muziek en shows te kopiëren uit Disney-parken.

Nu is toch de Disney-hit 'Let it go' te horen. "Vooralsnog accepteren we dat", legt Dekkers uit in een reactie. "Door de strakke planning hebben we geen tijd gehad om zelf iets te produceren." Het Disney-nummer zat in het standaardpakket van glijbaanleverancier iSlide. "Dat zal dit seizoen in ieder geval wel zo blijven."



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be