Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Nieuwe interactieve attractie Madurodam in juli open

05-05-2015, 15.44 uur

Madurodam krijgt er deze zomer een nieuwe attractie bij. De miniatuurstad sleutelt al maanden aan een nieuwigheid met "een groot interactief verhaal", vertelt directeur Joris van Dijk. Wat voor soort attractie er gebouwd wordt, laat hij in het midden.

"Het is een geheim, want we sleutelen er nog aan, maar het wordt heel leuk", aldus Van Dijk. Hij deed zijn uitspraken in een talkshow op Omroep West. Volgens de directeur moeten pretparken als Madurodam elk jaar iets nieuws toevoegen.

Onder leiding van Van Dijk sloot de toeristische trekpleister in 2012 vijf maanden voor een grondige verbouwing waarbij veel miniaturen interactiever zijn gemaakt. De maquette van het Tikibad in Duinrell moest het veld ruimen. Figuurtjes uit de Efteling zijn blijven staan.

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be