Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Pretparktijdschrift waagt nieuwe poging: toch doorstart voor Brakesection Magazine

10-04-2015, 14.21 uur

Het geflopte pretparktijdschrift Brakesection, dat al na vier nummers ophield te bestaan, maakt toch een doorstart. Voortaan verschijnt het Nederlandstalige magazine eens per twee maanden.

Om te voorkomen dat het blad straks weer wordt opgedoekt, ging de maker een samenwerking aan met een Belgische pretparksite. In het 52 pagina's tellende eerste nummer van 'Brakesection Magazine by Pretparken.be' staan onder meer reportages uit Bobbejaanland, Bellewaerde, Plopsa-zwembad Plopsaqua en Yumble in Roermond.

Een jaarabonnement kost 25 euro voor Belgen en 30 euro voor Nederlanders. Losse nummers aanschaffen kan voor 6 euro per stuk. Een digitale editie is er niet.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be