Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Looping Star komt niet door de keuring, Slagharen sluit topattractie

29-11-2014, 11.14 uur

De populairste en spectaculairste attractie van Slagharen is per direct gesloten en gaat dit jaar niet meer open. Tijdens een periodieke keuring bleek dat de Looping Star niet voldoet aan de technische eisen.

Voorlopig kan de achtbaan niet meer draaien en het is nog maar de vraag of de rollercoaster komend voorjaar wel weer opengaat. "Er zal alles aan worden gedaan om hem bij de opening van het volgend seizoen weer rijdend te hebben", staat in een personeelsmemo.

Mocht dat niet lukken, dan was de Looping Star op zondag 2 november voor het allerlaatst operationeel. Een definitieve sluiting zou ook betekenen dat Slagharen het volgend jaar moet stellen zonder de topattractie uit 1979.

Het pretpark gaf eerder dit jaar al toe dat de Looping Star geen lang leven meer beschoren is. Achter de schermen wordt er door de directie druk gezocht naar een waardige vervanger, maar die kan niet meteen geleverd worden.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be