Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Geraamte van nieuwe attractie Bobbejaanland staat al overeind

21-11-2014, 14.08 uur

In Bobbejaanland is de bouw van een nieuwe 3D-simulator in volle gang. Het stalen skelet van het complex staat al overeind, blijkt uit een stiekem genomen bouwfoto. Over een paar maanden moet hier een volwaardige attractie staan.

Het pretpark opent in het voorjaar een immersive tunnel, waarin bezoekers vanuit een bewegend bakje kijken naar een 3D-film die om hen heen wordt geprojecteerd. Een ritje moet een wilde jeepsafari door de jungle voorstellen. Updates van de bouwplaats komen maar mondjesmaat binnen omdat de poorten 's winters gesloten zijn en Bobbejaanland zelf geen foto's op internet zet.

De nieuwe ride heeft nog geen naam. Zusterpark Movie Park Germany opende dit jaar een vergelijkbare attractie van fabrikant Simworx. Bobbejaanland ging in zee met de concurrent: attractiebouwer Holovis uit Engeland.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be