Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling test weer nieuwe versie van watershow Aquanura

27-09-2014, 08.31 uur

Nog geen jaar nadat de Efteling de tweede versie van waterspektakel Aquanura presenteerde, wordt er gewerkt aan een derde show. Medewerkers van de Amerikaanse fabrikant WET Design zijn overgevlogen om te helpen bij het programmeren van een nieuwe fonteinenvoorstelling.

Naast de Aquanura-vijver verschenen afgelopen week twee houten blokhutjes waarin technici de show naar hartenlust kunnen testen. Gisteren was de nieuwe uitvoering al uitgebreid te zien na sluitingstijd, zij het zonder de muziek.

Voorlopig blijft het gissen welke deuntjes de Efteling gaat gebruiken voor de derde symfonie. Op een handjevol attracties na (Vogel Rok, Volk van Laaf, Piraña en PandaDroom) zijn de soundtracks van alle grote rides al voorbijgekomen in de vorige twee shows.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be