Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Medewerker Disneyland steekt zichzelf in brand

27-10-2013, 21.59 uur

Opnieuw een zelfmoordpoging in Disneyland Paris. Een medewerker heeft zich afgelopen vrijdag geprobeerd van het leven te beroven op een wel heel lugubere manier: door levend te verbranden. Hij overgoot zichzelf met benzine en haalde vervolgens een aansteker tevoorschijn.

Een collega kon hem op het laatste moment bespringen om te voorkomen dat de depressieve cast member zou veranderen in een hoopje as.

Het aantal zelfmoordpogingen in Disneyland Paris rijst al jaren de pan uit. Een paar maanden geleden sneed een beveiliger nog onder werktijd zijn polsen door.

Woedende vakbonden beschuldigen het pretpark ervan niets te doen aan de enorme werkdruk van de honderden onderbetaalde werknemers. Bovendien zouden managers hun ondergeschikten voortdurend intimideren en bedreigen. Autoriteiten zijn inmiddels een onderzoek gestart.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be