Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany stopt Ice Age in de ijskast

18-04-2013, 23.59 uur

Movie Park Germany is nog steeds niet bezig met het opknappen van Ice Age Adventure. De renovatie van de gedateerde darkride werd vorig jaar aangekondigd als dé nieuwigheid voor 2013, maar in de tussentijd is er niets veranderd.

Directeur Wouter Dekkers: "We hebben vertraging opgelopen doordat de communicatie met de filmproducent te veel tijd heeft gekost." Hij kan niet zeggen wanneer de ride wel wordt opgelapt. De kans is zelfs aanwezig dat de beloofde vernieuwingen pas na de winter aan bod komen.

Het is de zoveelste tegenslag voor het ambitieuze Movie Park. Goede ideeën zijn er genoeg, maar er is weinig budget om ze uit te voeren. Eerder werden plannen voor een nieuwe stuntshow en een nieuwe gigantische achtbaan al om budgettaire redenen geschrapt.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be