Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Toch geen nieuwe mega-achtbaan in Movie Park

25-09-2012, 20.46 uur

Teleurstellend nieuws uit Duitsland. Movie Park Germany krijgt toch geen 10 miljoen euro kostende katapultachtbaan. Eigenaar Parques Reunidos steekt een stokje voor het bouwen van een gigantische coaster.

Een deksel op de neus van directeur Wouter Dekkers, die de komst van een superachtbaan eerder "onvermijdelijk" noemde. Ook voor hem komt de beslissing zeer onverwacht. Begin deze maand had hij de ambitieuze plannen nog voorgelegd aan buurtbewoners.

Dekkers' droom valt nu in duigen. De geannuleerde topattractie had ruim veertig meter hoog moeten worden en zou in 2014 openen. Het is niet bekend of Movie Park nog met een alternatief op de proppen komt. Een woordvoerster weigerde vanavond ieder commentaar.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be