Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling voegt single riders-rij toe aan Joris en de Draak

01-05-2018, 21:35 uur | Reacties

Joris en de Draak wordt de vijfde Efteling-attractie met een single riders-rij. De houten achtbaan is van maandag 7 tot en met vrijdag 25 mei buiten gebruik voor een opknapbeurt. In die periode wordt ook een single riders-rij toegevoegd. Dat bevestigt een woordvoerster van de Efteling aan Looopings.

Eerder kregen de Bob, Baron 1898, Symbolica en de Python al zo'n aparte rij, die bedoeld is voor personen die het niet erg vinden om gesplitst te worden van hun gezelschap. Met de single riders-rij worden alle lege plekken in de karretjes opgevuld. Op die manier loopt de wachttijd terug.

ZIE OOK: Korter wachten bij Efteling-achtbaan dankzij nieuw systeem

De single riders-entree bij Joris en de Draak komt rechts van de normale ingang. Een Efteling-medewerker, die 'pre-seater' wordt genoemd, verwijst bezoekers straks naar de eerste vrije plaats. Dat kan zowel in de Water- als Vuur-trein zijn.

Joris en de Draak opende in 2010. De 22 meter hoge achtbaan haalt een topsnelheid van 75 kilometer per uur. Sinds afgelopen zomer wordt er op drukke dagen gewerkt met aangewezen zitplaatsen. Ook dat zorgt voor een betere doorstroming.

ZIE OOK: Efteling introduceert single riders-wachtrij bij de Python

Reacties
Bijdrage