Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand-app waarschuwt bij kortere wachttijden

01-05-2018, 16.00 uur

De smartphone-app van Phantasialand is uitgerust met een handige nieuwe functie. Vanaf nu kunnen gebruikers van de app aangeven dat ze gewaarschuwd willen worden als het rustiger wordt bij een attractie.

Bezoekers kunnen per attractie invullen bij welke wachttijd ze ingelicht willen worden. Ze krijgen dan een pushbericht. Verder kan de app nu op verzoek dertig minuten voor aanvang van een show een herinnering sturen. Bovendien informeert de app over eventuele verlengde openingstijden.

"Dankzij deze update kun je je bezoek nog beter plannen en krijg je de belangrijkste informatie als eerste", laat het Duitse pretpark weten. De officiële Phantasialand-app werd in maart gelanceerd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be