Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park laat bezoekers tegen betaling voordringen

22-04-2018, 10.58 uur

Bezoekers van Europa-Park mogen tegen betaling een wachtrij overslaan. Het Duitse attractiepark heeft een betaald voordringsysteem geïntroduceerd bij de virtualreality-achtbaan Alpenexpress Coastiality.

Wie de achtbaan Alpenexpress wil ervaren met een virtualreality-bril, betaalt normaal gesproken 2 euro per ritje. Vanwege de lage capaciteit kan de wachttijd flink oplopen. Sinds kort kunnen bezoekers ook kiezen voor een Coastiality+ Pass van 6,99 euro. Daarmee hoeven ze niet meer in de rij te staan.

Er zijn vier verschillende virtualreality-films met elk een eigen thema. De vip-pasjes zijn verkrijgbaar bij de hoofdingang, bij verschillende informatiekiosken in het park en via de speciale Coastiality-app.

Europa-Park was tot nu toe één van de weinige pretparken in Duitsland waar geen betaald voordringsysteem actief was. In parken als Movie Park Germany, Holiday Park en Phantasialand is het al langer gebruikelijk dat gasten kunnen betalen om wachtrijen over te slaan.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be