Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Beekse Bergen

Waan je in Afrika met 25 foto's van het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen

22-04-2018, 12:33 uur | Reacties

Wie overnacht in het nieuwe vakantiepark van Safaripark Beekse Bergen, waant zich even in Afrika. Het Safari Resort bestaat uit accommodaties rond twee uitgestrekte savannes met wilde dieren en twee leeuwenvlaktes. Looopings mocht dit weekend als eerste blijven slapen. 25 zomerse foto's geven een goede indruk van het 100 miljoen euro kostende park.

Er zijn verschillende soorten luxe lodges, safaritenten en boomhutten. Op de savannes lopen onder meer giraffen, zebra's, struisvogels, dromedarissen en neushoorns rond. Even verderop staan gasten oog in oog met leeuwen. De boomhutten kijken uit over een meer met zeehonden. 's Nachts worden de natuurgebieden verlicht door subtiele led-verlichting die maneschijn moet voorstellen.


ZIE OOK: Slapen tussen de wilde dieren in nieuw vakantiepark Beekse Bergen

Tijdens hun verblijf krijgen gasten onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en het nabijgelegen Speelland Beekse Bergen. Het dierenpark heeft een speciale ingang voor verblijfsgasten.

Hoewel het Safari Resort zorgt voor een authentiek Afrikaans sfeertje, is het park wel voorzien van de modernste technieken. Zo is inchecken bij de receptie niet nodig: bezoekers ontvangen de toegangscode voor hun huisje per mail. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de accommodaties pizza en ontbijt te bestellen via de Beekse Bergen-app. Overal is gratis wifi beschikbaar.

Het complex in het hart van het park wordt Karibu Town genoemd. Daar bevinden zich onder meer het restaurant Moto, de bar Pamoja Lounge, het verwarmde zwembad Maji Springs, een bowlingbaan en een overdekt speelgebied voor kinderen.ZIE OOK: Dieren verkennen nieuwe savanne in Safaripark Beekse Bergen

Reacties