Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Waan je in Afrika met 25 foto's van het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen

22-04-2018, 12.33 uur

Wie overnacht in het nieuwe vakantiepark van Safaripark Beekse Bergen, waant zich even in Afrika. Het Safari Resort bestaat uit accommodaties rond twee uitgestrekte savannes met wilde dieren en twee leeuwenvlaktes. Looopings mocht dit weekend als eerste blijven slapen. 25 zomerse foto's geven een goede indruk van het 100 miljoen euro kostende park.

Er zijn verschillende soorten luxe lodges, safaritenten en boomhutten. Op de savannes lopen onder meer giraffen, zebra's, struisvogels, dromedarissen en neushoorns rond. Even verderop staan gasten oog in oog met leeuwen. De boomhutten kijken uit over een meer met zeehonden. 's Nachts worden de natuurgebieden verlicht door subtiele led-verlichting die maneschijn moet voorstellen.

Tijdens hun verblijf krijgen gasten onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en het nabijgelegen Speelland Beekse Bergen. Het dierenpark heeft een speciale ingang voor verblijfsgasten.

Hoewel het Safari Resort zorgt voor een authentiek Afrikaans sfeertje, is het park wel voorzien van de modernste technieken. Zo is inchecken bij de receptie niet nodig: bezoekers ontvangen de toegangscode voor hun huisje per mail. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de accommodaties pizza en ontbijt te bestellen via de Beekse Bergen-app. Overal is gratis wifi beschikbaar.

Het complex in het hart van het park wordt Karibu Town genoemd. Daar bevinden zich onder meer het restaurant Moto, de bar Pamoja Lounge, het verwarmde zwembad Maji Springs, een bowlingbaan en een overdekt speelgebied voor kinderen.















































Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be