Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling: 'Baby's kunnen straks ook in de Python'

30-03-2018, 08.03 uur

De Efteling komt vandaag met groot nieuws voor de kleintjes. Volgens het attractiepark is de Python voortaan niet alleen weggelegd voor bezoekers van 120 centimeter of groter. In samenwerking met Maxi-Cosi werd er een speciaal babystoeltje ontwikkeld voor de Python-treinen.

Daardoor zouden straks ook baby's een ritje kunnen maken in de iconische achtbaan. Op YouTube verscheen vanochtend een video waarin het concept uitvoerig wordt uitgelegd. "Wij kijken uit naar die heerlijke blije kindergezichtjes die met 3 g door de achtbaan heen razen", zegt ontwerper Robert-Jaap Jansen.

Komend weekend gaat de Python weer open na een grootschalige verbouwing. "We zouden de Efteling niet zijn als we dan niet iets zouden toevoegen", vertelt directielid Koen Sanders.

De babystoel zou aanstaande zondag in gebruik worden genomen, op 1 april. Uiteraard gaat het om een 1 aprilgrap.Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be