Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heineken Experience

Heineken Experience gesloten vanwege stroomstoring

09-03-2018, 12.58 uur

De Heineken Experience in Amsterdam is tijdelijk gesloten. Vanwege een grote stroomstoring in de hoofdstad laat de populaire toeristische trekpleister momenteel geen bezoekers toe. Personen die al binnen waren, zijn naar buiten gestuurd.

De stroomstoring werd veroorzaakt door graafwerkzaamheden. Na het raken van een stroomkabel ontstonden op verschillende plekken kortsluitingen. Eigenlijk zou de Heineken-attractie vandaag geopend zijn van 10.30 tot 19.00 uur.

"Het spijt ons om te moeten melden dat we door een stroomstoring op dit moment geen mensen binnenlaten", staat op de Facebook-pagina van de Heineken Experience. "We verwelkomen je graag weer als de lichten aan gaan."

In totaal zitten ruim 30.000 huishoudens in Amsterdam zonder stroom. Ook het Rijksmuseum is ontruimd.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be