Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

'Trouwen in Plopsaland steeds populairder'

09-03-2018, 13.57 uur

Trouwen in Plopsaland De Panne wordt steeds populairder. Dat heeft het Vlaamse attractiepark laten weten. Volgens Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof komt het steeds vaker voor dat koppels elkaar het ja-woord geven in Plopsaland.

De foyer van het Plopsa Theater en het romantische prinsessenkasteel van Prinsessia zijn geliefde trouwlocaties. "Vorig jaar werd het eerste trouwfeest georganiseerd in het Plopsa Theater", aldus Van den Kerkhof. "Ondertussen hebben we voor dit jaar al vijf aanvragen binnengekregen."

Geliefden kunnen zelf hun eigen feest samenstellen. "We willen koppels zo veel mogelijk vrijheid geven. Sommigen kiezen voor een walking dinner in intieme kring, anderen willen een spetterend dansfeest in een uitgebreid gezelschap."

Voor stellen die helemaal gek zijn van Studio 100 en Plopsa is er sinds kort ook een speciale Plopsa-limousine beschikbaar. Eerder werd er al een Plopsa-luchtballon in het leven geroepen.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be