Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling biedt excuses aan voor afschrijven van te hoge bedragen

05-03-2018, 21.56 uur

De Efteling heeft een foutje gemaakt bij het verwerken van betalingen voor abonnementen. Bij veel abonnementhouders is deze maand een te hoog bedrag afgeschreven.

De prijs van een Efteling-abonnement werd op 1 maart verhoogd naar 175 euro per jaar of 16 euro per maand. Bestaande abonnees gaan pas het nieuwe bedrag betalen als de minimale looptijd van twaalf maanden is verstreken. Daar hield het systeem echter geen rekening mee.

"Helaas is op jouw adres ten onrechte al het nieuwe bedrag geïncasseerd", staat in een e-mail die de Efteling heeft rondgestuurd. Het attractiepark biedt excuses aan voor de vergissing. "Het verschil zullen we bij de incasso van de volgende maand verrekenen." Abonnementhouders hoeven daarvoor zelf geen actie te ondernemen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be