Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Discovery Centre Scheveningen

Bouw van Legoland in Scheveningen officieel gestart

05-03-2018, 22.37 uur

In Scheveningen is vandaag de bouw van Legoland officieel begonnen. Volgend jaar opent het Legoland Discovery Centre Scheveningen, met overdekte Lego-attracties voor kinderen. De Haagse wethouders Boudewijn Revis en Karsten Klein gaven vanmiddag het startsein voor de werkzaamheden.

Het drie verdiepingen tellende attractiepark in de badplaats is een initiatief van de Britse groep Merlin Entertainments. De opening staat gepland voor de tweede helft van 2019. Er worden jaarlijks 350.000 bezoekers verwacht.

In de Europese steden Berlijn, Oberhausen en Manchester staan al Legoland Discovery Centres. De entreeprijzen variëren van 18,50 euro in Berlijn tot 19 pond (zo'n 22 euro) in Manchester. Komende zomer opent een vestiging in het Britse Birmingham.

Meer Legoland Discovery Centre Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be