Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

Waterattractie in DierenPark Amersfoort veranderd in ijsbaan

02-03-2018, 14.12 uur

Eén van de attracties in DierenPark Amersfoort is door het winterse weer veranderd in een ijsbaan. Bezoekers van de dierentuin kunnen vandaag schaatsen op de vierhonderd meter lange Expeditie-rivier in themagebied De Grote Wildernis.

Normaal gesproken nemen mensen plaats in een fietsboot voor een twintig minuten durende boottocht langs een eiland met ringstaartmaki's, kapucijnapen, giraffen en zebra's. Nu is de volledige rivier bevroren.

"Dit is een unieke kans voor onze gasten om deze attractie eens op een heel andere manier te beleven", laat een projectleider weten. Schaatsliefhebbers moeten er wel snel bij zijn: de komende dagen stijgt de temperatuur weer tot boven het vriespunt.



Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be