Attractiepark Rotterdam

Eerste attractie van Attractiepark Rotterdam eindelijk open

01-03-2018, 20:34 uur | Reacties

Vijf maanden later dan gepland is de eerste attractie van Attractiepark Rotterdam opengegaan. Vanaf vandaag kunnen bezoekers terecht in de ruim veertig meter hoge draaiende restauranttoren UfO.

Eigenlijk had de opening al op 1 oktober vorig jaar plaats moeten vinden. Problemen met vergunningen gooiden roet in het eten. Eigenaar Hennie van der Most was niet op de hoogte van de wet- en regelgeving, gaf hij onlangs toe. Ook ontbraken de benodigde horecapapieren.


ZIE OOK: Attractiepark Rotterdam in de problemen door onwetendheid eigenaar

UfO is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur. Naborrelen in de cafés is mogelijk tot 01.00 uur. Het restaurant biedt all-you-can-eat-arrangementen aan voor ontbijt, brunch, lunch, high tea en diner. De tarieven variëren van 25 tot 45 euro per persoon. Er is plaats voor maximaal 66 gasten. Kinderwagens, rollators en rolstoelen kunnen niet naar binnen.

De andere attracties van Attractiepark Rotterdam gaan de komende jaren één voor één open. In 2020 moet het pretpark - gebouwd op het terrein van een voormalige afvalcentrale - helemaal af zijn. Van der Most hoopt dit jaar nog een 45 meter hoog reuzenrad op te kunnen bouwen.ZIE OOK: 'Niemand gelooft nog in Attractiepark Rotterdam'

Reacties