Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland wil doorgroeien naar 3,5 miljoen bezoekers per jaar

24-02-2018, 14.47 uur

Toverland heeft een nieuw doel. Op termijn wil het Limburgse attractiepark jaarlijks 3,5 miljoen bezoekers trekken, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Nu zijn er dat nog zo'n 700.000 per jaar.

Het is de bedoeling om al binnen enkele jaren de grens van één miljoen gasten te doorbreken. Het nieuwe themagebied Avalon - met twee attracties, een winkel en een restaurant - moet daar onder meer voor zorgen. Er wordt achter de schermen ook gewerkt aan plannen voor een groot themahotel.

In de periode daarna hoopt Toverland stapje voor stapje door te kunnen groeien naar 3,5 miljoen bezoekers per jaar. "En wie weet wat er later nog volgt", aldus de voorlichtster. "Het is geen einddoel."

Daarmee zou Toverland het op één na best bezochte attractiepark van de Benelux worden. Er zijn gigantische lappen grond beschikbaar voor uitbreidingen. In totaal kan het park 95 hectare groot worden.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be