Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Therme Erding

Nu ook virtual reality in een waterglijbaan

24-02-2018, 00.50 uur

Na de komst van virtualreality-achtbanen gaat een groot Duits waterpark nog een stapje verder. Bezoekers van Therme Erding, gelegen in de buurt van München, kunnen binnenkort een heuse virtualreality-waterglijbaan uitproberen.

Tijdens een tochtje naar beneden krijgen badgasten een waterdichte virtualreality-bril op. Dankzij een speciale film wanen ze zich dan tussen planeten. Later worden er ook andere films toegevoegd.

Het waterpark is al langer met virtual reality bezig. In het voorjaar van 2017 vond er een testfase plaats. Vanaf maandag 19 maart is de bijzondere attractie voor iedereen toegankelijk. Tot nu toe kostte het project zo'n 250.000 euro.

Therme Erding, geopend in 1999, is één van de grootste waterparken van Europa. Een entreekaartje kost 18 euro voor twee uur, 24 euro voor vier uur of 33 euro voor een hele dag. In weekenden en vakanties komt daar 4 euro bij.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be