Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling plaatst Boarding Pass-automaten bij Symbolica

23-02-2018, 17.22 uurBeeld: @jordyvz01

Bij de Efteling-attractie Symbolica staan vanaf vandaag enkele kaartautomaten. De automaten zijn bedoeld voor een experiment dat gehouden wordt in verschillende weekenden in maart. Efteling-bezoekers kunnen Symbolica dan alleen betreden met een vooraf gereserveerde Boarding Pass.

Het plaatsen van een reservering voor een tijdstip naar keuze kan bij de automaten of via de officiële Efteling-app. Omdat er per kwartier een maximumaantal personen wordt toegelaten, blijft de wachttijd kort. De single riders-rij blijft wel geopend.

Het gratis reserveringssysteem werd afgelopen najaar al getest bij de Python. Volgens de Efteling was dat een groot succes. Voor de tijdelijke proef bij Symbolica worden de oude Python-automaten hergebruikt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be