Attractiepark Toverland

Video: nieuwe achtbaan Toverland nagebouwd in computerspel

17-02-2018, 21:09 uur | Reacties

De nieuwe achtbaan van Toverland gaat over vijf maanden open. Pretparkfans die niet zo lang kunnen wachten, krijgen nu alvast een indrukwekkend digitaal voorproefje. Gamer Dave Lancel heeft het nieuwe Toverland-themagebied Avalon - inclusief wing coaster Fenix en waterattractie Merlin's Quest - nagebouwd in computerspel Planet Coaster.

Voor de gedetailleerde 'pre-creation' baseerde hij zich op ontwerpen en bouwtekeningen die tot nu toe zijn vrijgegeven. "Alles wat je ziet zal er in het echt waarschijnlijk net iets anders uitzien", vertelt Lancel, beter bekend als Operateur. "Dit is mijn visie op de magische wereld van Avalon."


ZIE OOK: Toverland onthult details en ontwerpen van spectaculaire wing coaster Fenix

Er zit ongeveer zeventig uur werk in de creatie, die bestaat uit zo'n 42.000 objecten. "Wij zijn ontzettend onder de indruk", laat een woordvoerster van het Limburgse attractiepark aan Looopings weten. "Fantastisch om Avalon nu al op deze manier tot leven zien te komen. We merken aan alles dat de uitbreiding leeft bij de fans." Het themadeel gaat open op 7 juli 2018.ZIE OOK: Computeranimatie toont ritje in nieuwe wing coaster Toverland

Reacties