Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: nieuwe achtbaan Toverland nagebouwd in computerspel

17-02-2018, 21.09 uur

De nieuwe achtbaan van Toverland gaat over vijf maanden open. Pretparkfans die niet zo lang kunnen wachten, krijgen nu alvast een indrukwekkend digitaal voorproefje. Gamer Dave Lancel heeft het nieuwe Toverland-themagebied Avalon - inclusief wing coaster Fenix en waterattractie Merlin's Quest - nagebouwd in computerspel Planet Coaster.

Voor de gedetailleerde 'pre-creation' baseerde hij zich op ontwerpen en bouwtekeningen die tot nu toe zijn vrijgegeven. "Alles wat je ziet zal er in het echt waarschijnlijk net iets anders uitzien", vertelt Lancel, beter bekend als Operateur. "Dit is mijn visie op de magische wereld van Avalon."

Er zit ongeveer zeventig uur werk in de creatie, die bestaat uit zo'n 42.000 objecten. "Wij zijn ontzettend onder de indruk", laat een woordvoerster van het Limburgse attractiepark aan Looopings weten. "Fantastisch om Avalon nu al op deze manier tot leven zien te komen. We merken aan alles dat de uitbreiding leeft bij de fans." Het themadeel gaat open op 7 juli 2018.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be