Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand: 30 procent korting en tweede kaartje gratis

16-02-2018, 21:33 uur | Reacties

Goedkoper naar Phantasialand? Entreekaarten voor het Duitse attractiepark zijn nu verkrijgbaar met 30 procent korting. Via kortingssite Groupon worden tijdelijk toegangsbewijzen verkocht voor 33,50 euro in plaats van 47,50 euro.

Wie via Groupon bestelt, kan bovendien gebruikmaken van 25 procent extra korting met de kortingscode 'GROUPON4LIFE', bedoeld voor nieuwe klanten. Een dagkaart voor Phantasialand kost dan nog maar 25,13 euro.

ZIE OOK: Phantasialand kondigt langste flying coaster ter wereld aan

Daarnaast deelt het Duitse attractiepark gratis tickets uit voor een tweede bezoek. Bezoekers moeten zich tussen 24 maart en 30 april melden bij de kiosk op de Kaiserplatz of bij de uitgang van het park. Daar kunnen ze hun ticket inwisselen voor een nieuw kaartje. De gratis toegangsbewijzen zijn geldig tot en met 4 november, met uitzondering van juli en augustus. Ze zijn persoonsgebonden.

Phantasialand is erg terughoudend op het gebied van kortingen. Kortingsacties komen nauwelijks voor. De reguliere entreeprijs van het pretpark stijgt dit jaar van 46,50 euro naar 47,50 euro. Efteling-abonnees mogen gratis naar binnen.

ZIE OOK: 'Abonnees Disneyland Paris krijgen stiekem korting in Walt Disney World'

Reacties
Bijdrage