Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand: 30 procent korting en tweede kaartje gratis

16-02-2018, 21.33 uur

Goedkoper naar Phantasialand? Entreekaarten voor het Duitse attractiepark zijn nu verkrijgbaar met 30 procent korting. Via kortingssite Groupon worden tijdelijk toegangsbewijzen verkocht voor 33,50 euro in plaats van 47,50 euro.

Wie via Groupon bestelt, kan bovendien gebruikmaken van 25 procent extra korting met de kortingscode 'GROUPON4LIFE', bedoeld voor nieuwe klanten. Een dagkaart voor Phantasialand kost dan nog maar 25,13 euro.

Daarnaast deelt het Duitse attractiepark gratis tickets uit voor een tweede bezoek. Bezoekers moeten zich tussen 24 maart en 30 april melden bij de kiosk op de Kaiserplatz of bij de uitgang van het park. Daar kunnen ze hun ticket inwisselen voor een nieuw kaartje. De gratis toegangsbewijzen zijn geldig tot en met 4 november, met uitzondering van juli en augustus. Ze zijn persoonsgebonden.

Phantasialand is erg terughoudend op het gebied van kortingen. Kortingsacties komen nauwelijks voor. De reguliere entreeprijs van het pretpark stijgt dit jaar van 46,50 euro naar 47,50 euro. Efteling-abonnees mogen gratis naar binnen.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be