Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Kaarten voor dancefestival Disneyland Paris nu verkrijgbaar

15-02-2018, 12:48 uur | Reacties

De tickets voor dancefestival Electroland in Disneyland Paris zijn in de verkoop gegaan. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni treden dj's als Bob Sinclar, Afrojack, Ben Santiago en Robin Schulz op in het Walt Disney Studios Park. Wie vanaf vandaag een verblijf in een Disney-hotel boekt voor die periode, kan daar toegangsbewijzen voor Electroland aan toevoegen.

Het dance-evenement duurt op beide dagen van 20.00 tot 02.00 uur. Een los kaartje voor vrijdagavond kost 59 euro. Voor een ticket voor zaterdagavond zijn bezoekers 75 euro kwijt. Voor 119 euro krijgen feestgangers op beide avonden toegang.

ZIE OOK: Dancefestival Disneyland Paris strikt grote namen

Op vrijdag 29 juni zijn Robin Schulz, Bob Sinclar en Klingande van de partij. Een dag later treden Afrojack, Quentin Mosimann, Lovely Laura, Ben Santiago, Dimitri Vegas en Like Mike op. Tijdens het festival zijn de attracties Rock 'n' Roller Coaster, Crush's Coaster, Ratatouille en Tower of Terror geopend.

Voorlopig worden de entreekaarten alleen verkocht in combinatie met een verblijf in een Disney-hotel. Losse tickets zonder overnachting zijn binnenkort beschikbaar.

ZIE OOK: Data van dancefestival Disneyland Paris bekend

Reacties
Bijdrage