Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Kaarten voor dancefestival Disneyland Paris nu verkrijgbaar

15-02-2018, 12.48 uur

De tickets voor dancefestival Electroland in Disneyland Paris zijn in de verkoop gegaan. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni treden dj's als Bob Sinclar, Afrojack, Ben Santiago en Robin Schulz op in het Walt Disney Studios Park. Wie vanaf vandaag een verblijf in een Disney-hotel boekt voor die periode, kan daar toegangsbewijzen voor Electroland aan toevoegen.

Het dance-evenement duurt op beide dagen van 20.00 tot 02.00 uur. Een los kaartje voor vrijdagavond kost 59 euro. Voor een ticket voor zaterdagavond zijn bezoekers 75 euro kwijt. Voor 119 euro krijgen feestgangers op beide avonden toegang.

Op vrijdag 29 juni zijn Robin Schulz, Bob Sinclar en Klingande van de partij. Een dag later treden Afrojack, Quentin Mosimann, Lovely Laura, Ben Santiago, Dimitri Vegas en Like Mike op. Tijdens het festival zijn de attracties Rock 'n' Roller Coaster, Crush's Coaster, Ratatouille en Tower of Terror geopend.

Voorlopig worden de entreekaarten alleen verkocht in combinatie met een verblijf in een Disney-hotel. Losse tickets zonder overnachting zijn binnenkort beschikbaar.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be