Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vanaf vandaag iets duurder

12-02-2018, 18.58 uur

De Efteling is iets duurder geworden. Vanaf vandaag kost een regulier entreebewijs voor het Brabantse attractiepark 38 euro aan de kassa en 36 euro via internet, 50 eurocent meer dan het afgelopen jaar.

Komende zomer gaat de toegangsprijs nog verder omhoog. In juli en augustus betalen bezoekers 40 euro aan de kassa en 38 euro online. Dan is het park langer geopend.

Het gaat om een prijsstijging van nog geen 1,5 procent ten opzichte van vorig jaar. De tickets met de nieuwe prijzen kunnen gebruikt worden tot en met 31 januari 2019.

Voorlopig opent de Efteling geen noemenswaardige nieuwe attractie. De eerstvolgende grote uitbreiding staat voor 2020 op de planning. Vorig jaar ging de nieuwe attractie Symbolica open.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be