Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling komt met Cirque du Soleil-achtige theatershow

08-02-2018, 10.48 uur

De Efteling presenteert komend najaar een avondvullende theatershow in de stijl van Cirque du Soleil. In het Efteling Theater gaat de productie Caro in première. Het attractiepark belooft "een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek".

De Efteling slaat naar eigen zeggen een nieuwe weg in, die aansluit bij de internationale ambities van het park. Men richt zich op een andere doelgroep dan bij de sprookjesmusicals die de afgelopen jaren in het Efteling Theater te zien waren. Caro wordt vanaf september opgevoerd op weekenddagen en in vakanties, om 18.30 uur. "Daarmee is het een mooie aanvulling op ons aanbod voor verblijfsgasten", aldus een woordvoerster.

Het precieze verhaal van Caro is nog niet bekend. De voorstelling draait om "herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling". De regie is in handen van musicalacteur en -regisseur Stanley Burleson.

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Een regulier entreebewijs kost 25 euro per persoon, exclusief toegang tot het attractiepark. Toegangskaarten voor de try-outs - van 1 tot en met 13 september - zijn 3 euro goedkoper.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be