Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling komt met Cirque du Soleil-achtige theatershow

08-02-2018, 10:48 uur | Reacties

De Efteling presenteert komend najaar een avondvullende theatershow in de stijl van Cirque du Soleil. In het Efteling Theater gaat de productie CARO in première. Het attractiepark belooft "een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek".

De Efteling slaat naar eigen zeggen een nieuwe weg in, die aansluit bij de internationale ambities van het park. Men richt zich op een andere doelgroep dan bij de sprookjesmusicals die de afgelopen jaren in het Efteling Theater te zien waren. CARO wordt vanaf september opgevoerd op weekenddagen en in vakanties, om 18.30 uur. "Daarmee is het een mooie aanvulling op ons aanbod voor verblijfsgasten", aldus een woordvoerster.

ZIE OOK: 'Geen Cirque du Soleil in Spaans pretpark door hoogoplopend conflict'

Het precieze verhaal van CARO is nog niet bekend. De voorstelling draait om "herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling". De regie is in handen van musicalacteur en -regisseur Stanley Burleson.

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Een regulier entreebewijs kost 25 euro per persoon, exclusief toegang tot het attractiepark. Toegangskaarten voor de try-outs - van 1 tot en met 13 september - zijn 3 euro goedkoper.

ZIE OOK: Nieuwe Efteling-musical van start

Reacties
Bijdrage