Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Youtubers wandelen door gesloten Piraña in de Efteling

06-02-2018, 21.48 uur

Wildwaterbaan Piraña in de Efteling is momenteel dicht, maar daar heeft een groep youtubers zich niets van aangetrokken. Vier knullen besloten vanmiddag een wandeling te maken door het kanaal van de gesloten attractie.

Dat is te zien op de Instagram Stories van videomaker Jeremy Frieser. Hij heeft ruim 324.000 Instagram-volgers. "Er zit geen water in de Piraña!", roept één van de youtubers terwijl hij door de baan heen huppelt. "Mogen we hier wel zijn?", vraagt een ander. Het antwoord: "Nee, we mogen hier niet zijn. We moeten echt weg hier."

De videobeelden tonen ook hoe de bootjes van de attractie in een lege tunnel staan, wachtend op de heropening in het voorjaar. Volgens de onderhoudskalender is de Piraña tot eind maart gesloten.

Hoogstwaarschijnlijk was de Efteling wel degelijk op de hoogte van de wandeling door de Piraña. In het attractiepark vonden vandaag opnames plaats voor 'Masters of Minecraft'. Daarbij werd ook de waterbaan gebruikt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be