Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Grote opknapbeurt voor legendarische attractie in Gardaland

06-02-2018, 23.32 uur

Het Italiaanse pretpark Gardaland knapt één van de meest iconische attracties in het park op. Deze winter krijgt de mysterieuze piratendarkride I Corsari een grondige renovatie. De decors worden uitgerust met digitale projectietechnieken en andere speciale effecten.

Dat heeft Gardaland bekendgemaakt. Bezoekers maken een stormachtige reis op zee terwijl ze achternagezeten worden door een spookschip. "Ze zijn getuige van duels, verlaten dorpen, vergane schepen en ondergrondse werelden bevolkt door bovennatuurlijke wezens", staat in een persbericht.

De attractie gaat I Corsari: La Vendetta del Fantasma heten. Er wordt ook gezorgd voor een nieuwe soundtrack. Voor de stem van de geest is stemacteur Pietro Ubaldi ingeschakeld, bekend van de stem van Captain Barbossa in de Italiaanse nasynchronisatie van Pirates of the Caribbean.

Gardaland gaat op vrijdag 29 maart weer open. Dit jaar opent het pretpark ook een themagebied met attracties rond kinderserie Peppa Pig. Verder wordt de attractie Time Voyagers omgedoopt tot San Andreas 4-D Experience, gebaseerd op de rampenfilm San Andreas uit 2015.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be