Gardaland Resort

Grote opknapbeurt voor legendarische attractie in Gardaland

06-02-2018, 23.32 uur | Reacties

Het Italiaanse pretpark Gardaland knapt één van de meest iconische attracties in het park op. Deze winter krijgt de mysterieuze piratendarkride I Corsari een grondige renovatie. De decors worden uitgerust met digitale projectietechnieken en andere speciale effecten.

Dat heeft Gardaland bekendgemaakt. Bezoekers maken een stormachtige reis op zee terwijl ze achternagezeten worden door een spookschip. "Ze zijn getuige van duels, verlaten dorpen, vergane schepen en ondergrondse werelden bevolkt door bovennatuurlijke wezens", staat in een persbericht.


ZIE OOK: Italiaans pretpark krijgt Peppa Pig-attracties

De attractie gaat 'I Corsari: La Vendetta del Fantasma' heten. Er wordt ook gezorgd voor een nieuwe soundtrack. Voor de stem van de geest is stemacteur Pietro Ubaldi ingeschakeld, bekend van de stem van Captain Barbossa in de Italiaanse nasynchronisatie van Pirates of the Caribbean.

Gardaland gaat op vrijdag 29 maart weer open. Dit jaar opent het pretpark ook een themagebied met attracties rond kinderserie Peppa Pig. Verder wordt de attractie Time Voyagers omgedoopt tot 'San Andreas 4-D Experience', gebaseerd op de rampenfilm San Andreas uit 2015.

ZIE OOK: Looney Tunes komen naar Attractiepark Slagharen

Reacties