Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parques Reunidos

Madrid krijgt Hunger Games-pretpark

31-01-2018, 16.19 uur

Een gloednieuw pretpark brengt de wereld van The Hunger Games tot leven. In de Spaanse hoofdstad Madrid opent in 2020 een overdekt attractiepark dat draait om de bekendste producties van filmmaatschappij Lionsgate.

Daarvoor gaat de Canadese firma een samenwerking aan met de Spaanse pretparkuitbater Parques Reunidos, bekend van Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.

De trekpleister van 4200 vierkante meter komt te liggen in winkelcentrum Centro Comercial Príncipe Pío. Naast The Hunger Games worden er attracties gerealiseerd rond films en tv-series als Divergent en Mad Men. Lionsgate is ook eigenaar van merken als Saw, Now You See Me, Orange is the New Black en Nashville.

Het 'leisure entertainment center' in Madrid wordt het eerste Lionsgate-park van Europa. In 2019 gaat een vestiging in New York open. Eind 2017 opende Parques Reunidos al een overdekt Nickelodeon-pretpark in Spanje.Meer Parques Reunidos
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be