Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Spannende 18 plus-show terug in Europa-Park

28-04-2018, 12.25 uur

Bezoekers van Europa-Park kunnen de komende weken wederom kijken naar een erotisch getinte 18 plus-voorstelling. De sensuele show Night.Beat.Angels is terug in het Duitse attractiepark. Gisteravond vond de seizoenspremière plaats.

Night.Beat.Angels wordt opgevoerd na sluitingstijd van het park. De show bestaat uit gewaagde dans- en acrobatenacts met schaarsgeklede artiesten. Ook treden er dj's op. Europa-Park spreekt in een promotietekst over "een stijlvolle en elegante ambiance".

Sinds dit jaar heeft de productie een nieuwe locatie. Theaterzaal Teatro dell'Arte in het Italiaanse themagebied werd verruild voor evenementencentrum La Sala Bianca in de buurt van de hoofdingang.

De verleidelijke voorstelling is te zien op elf avonden in april en mei, steeds om 22.30 uur. Na afloop is er een afterparty. Entreekaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19 euro.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be