Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: veel stormschade in de Efteling

18-01-2018, 20.05 uurBeeld: @Izaak3s, @jeroen989

De Efteling heeft vandaag veel last gehad van de zware storm. Op verschillende plekken waaiden bomen om, waaronder op het Dwarrelplein bij de hoofdentree, bij visrestaurant De Meermin, op de Pardoes Promenade, bij de Gondoletta, in het Sprookjesbos en in vakantiepark Bosrijk.

Dat is te zien op foto's van Efteling-fans. Vanwege de harde wind bleven alle winterse kampvuren uit. Veel paden en pleinen waren afgesloten. Nagenoeg alle buitenattracties bleven dicht. Bezoekers die weer en wind trotseerden, konden alleen terecht bij enkele binnenattracties.

Het attractiepark had bezoekers 's ochtends al geadviseerd om vanwege de storm op een andere dag langs te komen. Wie toch naar Kaatsheuvel was afgereisd, kreeg de mogelijkheid om zijn of haar toegangskaartje op een andere dag te gebruiken.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be